Meer licht en ruimte

Dakkapellen

Bent u op zoek naar een oplossing om te zorgen voor meer licht en ruimte in uw woning? Een dakkapel is een ideale mogelijkheid om een thuiskantoor te creëren of een extra slaapkamer.

  1. Home
  2. Dakkapellen

Kunststof dakkapel

Bent u op zoek naar meer ruimte in uw woning? Verbouw uw zolder met een dakkapel naar een extra slaapkamer, of zorg voor meer licht en ruimte op uw bovenverdieping. Met een kunststof dakkapel verhoogt u uw wooncomfort!

Een kunststof dakkapel is gemakkelijk te reinigen. Schilderkosten of zelf verven is verleden tijd. Er zijn veel opties mogelijk voor uw nieuwe dakkapel. Kies bijvoorbeeld een houtlook en Keralit rabatdelen, zo creëert u een klassieke uitstraling. Een strakke dakkapel is ook mogelijk, met gladde kunststof platen.

Duurzaamheid en gemak

Onze kunststof dakkapellen zijn weersbestendig en kleurecht. Hiermee is onderhoud verleden tijd. De kunststof dakkapellen zijn bekleed met sterk plaatmateriaal. In combinatie met onze kunststof kozijnen, is dit een combinatie van duurzaamheid en gemak.

Kunststof dakkapel laten plaatsen

Wij bouwen en plaatsen de dakkapel ter plekke op uw dak. Het geheel werken we vervolgens af met kunststof gevel- en dakrandbekleding en daarna voorzien van een kunststof kozijn.

Raamdecoratie als rolluiken en screens kunnen we geheel uit het zicht plaatsen achter het boeiboord. Bovendien kunnen we de gehele binnenafwerking van uw dakkapel verzorgen. Bent u benieuwd naar de kosten van een dakkapel? Vraag een offerte aan bij Kozijn Noord. We maken een afspraak met u en komen bij u langs om een offerte op maat uit te brengen.

Renovatie dakkapel

Ook voor de renovatie van uw dakkapel bent u bij Kozijn Noord aan het juiste adres. Wij zijn een betrouwbare partij voor het renoveren of het deels vervangen van uw bestaande dakkapel.

Dakkapel laten plaatsen?

Bekijk al onze projecten

Volledige garantie voor 10 jaar

Wij bieden standaard een 10 jaar garantie op al onze producten. De garantie is inclusief onze betrouwbare en vakkundige service. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare investering in uw nieuwe kunststof kozijnen.

Betrouwbaar & vakkundig

Onze klanten omschrijven ons als betrouwbaar en vakkundig. We komen onze afspraken na en leveren een kwaliteitsproduct.

Dragen zorg voor elk project

We zorgen dat u geen omkijken heeft naar het project. We komen altijd persoonlijk langs, geven advies en denken mee met de beste oplossing voor uw project. Zo dragen we zorg voor elk project dat we mogen uitvoeren.

Start uw project

Vraag direct een offerte aan

Klaar om te starten met uw nieuwbouw- of verbouwplannen? Maak een afspraak met Kozijn Noord en we komen bij u langs voor een vrijblijvende offerte. Tot snel!

Menu