Onderhoudsarm & karakteristiek

Gevelbekleding

Denkt u aan gevelbekleding omdat het bestaande timmerwerk van uw gevel aan vervanging toe is? Of bent u op zoek naar een onderhoudsarm alternatief voor uw houten boeiboord? Met gevelbekleding zorgt u voor een onderhoudsarme oplossing voor uw woning.

  1. Home
  2. Gevelbekleding

Kunststof gevelbekleding

Is het bestaande timmerwerk van uw gevel aan vervanging toe? Of vindt u het te riskant om op de ladder te klimmen voor het schilderen van de boeiboorden? Kozijn Noord levert en monteert kunststof dakrand- en gevelbekleding van diverse vooraanstaande producenten. In exact dezelfde kleur en structuur als uw nieuwe kozijnen. Geen onderhoud meer, goed isolerend en een prachtig eindresultaat.

Gevelbekleding mogelijkheden

Gevelbekleding houtlook

Wilt u de karakteristieke uitstraling van uw woning behouden, maar wel de voordelen ervaren van kunststof? Wij leveren kunststof gevelpanelen met een houtnerfstructuur. Hierdoor wordt de karakteristieke uitstraling van uw woning behouden en profiteert u wel van de voordelen van kunststof.

Gevelbekleding kunststof platen

Naast houtlook gevelbekleding kunt u ook kiezen voor kunststof gevelbekleding platen. Deze platen geven een modern en strakke uitstraling aan uw woning.

Keralit gevelbekleding

Met Keralit gevelbekleding zorgen we voor een blijvend mooie uitstraling van uw gevel. U hoeft nooit meer te schilderen door de onderhoudsarme panelen. U ontvangt standaard 10 jaar garantie op Keralit gevelbekleding. Bovendien is er weinig onderhoud nodig aan uw nieuwe gevelbekleding. Hierdoor blijven de onderhoudskosten laag en kunt u jarenlang genieten van een strakke uitstraling van uw woning. Er zijn veel voordelen verbonden aan Keralit, zoals: lage onderhoudskosten, hoge kwaliteit, kleurvastheid, snelle montage, mogelijkheid tot maatwerk, milieuvriendelijk en keuze tot 37 kleuren. Wilt u meer weten over Keralit?

Gevelbekleding nodig?

Bekijk al onze projecten

Volledige garantie voor 10 jaar

Wij bieden standaard een 10 jaar garantie op al onze producten. De garantie is inclusief onze betrouwbare en vakkundige service. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare investering in uw nieuwe kunststof kozijnen.

Betrouwbaar & vakkundig

Onze klanten omschrijven ons als betrouwbaar en vakkundig. We komen onze afspraken na en leveren een kwaliteitsproduct.

Dragen zorg voor elk project

We zorgen dat u geen omkijken heeft naar het project. We komen altijd persoonlijk langs, geven advies en denken mee met de beste oplossing voor uw project. Zo dragen we zorg voor elk project dat we mogen uitvoeren.

Start uw project

Vraag direct een offerte aan

Klaar om te starten met uw nieuwbouw- of verbouwplannen? Maak een afspraak met Kozijn Noord en we komen bij u langs voor een vrijblijvende offerte. Tot snel!

Menu