Een praktische oplossing

Horsystemen

Frisse lucht naar binnen, zonder dat u last heeft van insecten. Met raamhorren of een deurhor is dat verleden tijd.

  1. Home
  2. Horsystemen

Hordeur

Een horsysteem is ideaal wanneer u openslaande deuren heeft of een schuifpui. Door de grote open ruimte vliegen er gemakkelijk insecten in uw huis. Met een horsysteem zorgt u voor een praktische oplossing, zonder in te leveren op het gemak van de openslaande deuren. Kozijn Noord levert raamhorren, deurhorren en horren voor hefschuifpuien.

Plissé vouwhordeuren

Heeft u een deur of schuifpui waar u een hor voor wilt plaatsen? Wij leveren plissé vouwhordeuren. Dit zijn deuren gemaakt van zwart, geplisseerd gaas. Dit gaas houdt insecten buiten en is bovendien zonwerend. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een plissé vouwhordeur. Bij openslaande tuindeuren kunnen we twee plissé hordeuren naar elkaar toe monteren. Bij deze hor heeft u bovendien geen last van het terugschieten van de deur. Door het ontbreken van een reguliere veerspanning, kan de deur in elke stand blijven staan.

Horsysteem

Laat u door Kozijn Noord een nieuw kozijn, raam, openslaande deuren, deur of schuifpui plaatsen? Informeer naar de mogelijkheden om direct een hor te installeren. Zo geniet u vanaf het moment van plaatsen direct van de voordelen van een hor en zijn binnenvliegende insecten voorgoed verleden tijd. Bovendien worden pollen buiten gehouden, wanneer u kiest voor een hor met een fijne structuur.

Bekijk al onze projecten

Volledige garantie voor 10 jaar

Wij bieden standaard een 10 jaar garantie op al onze producten. De garantie is inclusief onze betrouwbare en vakkundige service. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare investering in uw nieuwe kunststof kozijnen.

Betrouwbaar & vakkundig

Onze klanten omschrijven ons als betrouwbaar en vakkundig. We komen onze afspraken na en leveren een kwaliteitsproduct.

Dragen zorg voor elk project

We zorgen dat u geen omkijken heeft naar het project. We komen altijd persoonlijk langs, geven advies en denken mee met de beste oplossing voor uw project. Zo dragen we zorg voor elk project dat we mogen uitvoeren.

Start uw project

Vraag direct een offerte aan

Klaar om te starten met uw nieuwbouw- of verbouwplannen? Maak een afspraak met Kozijn Noord en we komen bij u langs voor een vrijblijvende offerte. Tot snel!

Menu