Onderhoudsarm & stijlvol

Kunststof deuren

Zoekt u een nieuwe voor, achter of tuindeur? Met een kunststof deur zorgt u voor een onderhoudsarm, isolerend en inbraakveilig visitekaartje van uw woning. U heeft ruime keus uit verschillende stijlen en afwerkingen. Zo past uw nieuwe deur altijd bij de stijl van uw woning.

  1. Home
  2. Kunststof deuren

Kunststof voordeur

Uw nieuwe kunststof deur vindt u bij Kozijn Noord. We bieden kunststof deuren op maat. Een uiteenlopend aanbod van verschillende kunststof voordeuren, typen tuindeuren, achterdeuren. Voor een kunststof deur met kozijn en inclusief montage bent u aan het juiste adres bij Kozijn Noord.

Stijlen kunststof deuren

Een (voor)deur is een visitekaartje voor uw woning. U wilt natuurlijk dat uw voordeur in de stijl van uw woning is. We leveren voordeuren in diverse stijlen. Heeft u een kunststof deur nodig voor uw jaren 30 woning of voor een boerderij? U stelt uw voordeur naar eigen smaak samen met deurbeslag. Het basismateriaal van de serie is van roestvrij staal, eventueel voorzien van een titanium kleurlaag. Het deurbeslag is goedgekeurd volgens SKG* (klasse I), de hoogste eis mogelijk voor kunststof buitendeuren.

We hebben diverse mogelijkheden voor uw voordeurbeslag, van klassiek tot modern. We helpen u graag bij het maken van een passende keuze. Maatwerk nodig? Ook daar kunnen we voor zorgen.

Kunststof voordeur inclusief montage

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw nieuwe kunststof voordeur te laten plaatsen? Kozijn Noord zorgt voor een vakkundige plaatsing. Benieuwd welke (voor)deuren we al hebben mogen plaatsen? Bekijk onze projecten.

Openslaande tuindeuren

Wilt u binnen met buiten verbinden? Met openslaande tuindeuren breidt u uw eetkamer moeiteloos uit met een terras en maakt van een garage een extra kamer of kantoor. In de zomer een uitgebreid terras met openslaande tuindeuren of een extra kamer van uw kantoor.

Nieuwe kunststof (voor)deur nodig?

Bekijk al onze projecten

Volledige garantie voor 10 jaar

Wij bieden standaard een 10 jaar garantie op al onze producten. De garantie is inclusief onze betrouwbare en vakkundige service. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare investering in uw nieuwe kunststof kozijnen.

Betrouwbaar & vakkundig

Onze klanten omschrijven ons als betrouwbaar en vakkundig. We komen onze afspraken na en leveren een kwaliteitsproduct.

Dragen zorg voor elk project

We zorgen dat u geen omkijken heeft naar het project. We komen altijd persoonlijk langs, geven advies en denken mee met de beste oplossing voor uw project. Zo dragen we zorg voor elk project dat we mogen uitvoeren.

Start uw project

Vraag direct een offerte aan

Klaar om te starten met uw nieuwbouw- of verbouwplannen? Maak een afspraak met Kozijn Noord en we komen bij u langs voor een vrijblijvende offerte. Tot snel!

Menu