Onderhoudsarm & karakteristiek

Kunststof kozijnen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor de vervanging van uw houten kozijnen? Of heeft u de keuze gemaakt voor nieuwe kunststof kozijnen, vanwege het onderhoudsarme en duurzame karakter? Kunststof kozijnen zijn hét alternatief voor het alsmaar moeten onderhouden van houten kozijnen, maar met behoud van de karakteristieke uitstraling van houten kozijnen.

  1. Home
  2. Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

Kozijnen zijn zeer bepalend voor de uitstraling van uw woning. Er zijn veel mogelijkheden: van modern en strak tot traditioneel en karakteristiek. Kozijn Noord biedt veel verschillende stijlen in kunststof kozijnen. En het grote voordeel? Wij plaatsen en installeren kozijnen waarbij u altijd uit kunt gaan van onze betrouwbare en persoonlijke service.

Kunststof kozijnen houtlook

Wilt u de karakteristieke uitstraling van uw woning behouden, maar wel de voordelen ervaren van kunststof? Wij leveren kunststof kozijnen met houtnerfstructuur ofwel een houtlook. Hierdoor wordt de karakteristieke uitstraling van uw woning behouden en profiteert u wel van de voordelen van kunststof.

Liever een strakke uitstraling? We leveren kunststof kozijnen in veel verschillende uitvoeringen, hierdoor is er altijd een stijl die voor uw woning passend is. U bent op afspraak van harte welkom in onze showroom om de diverse mogelijkheden te bekijken.

Kunststof kozijnen laten plaatsen

We zijn al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor kunststof kozijnen in Noord-Nederland. Moderne kozijnen voor appartementen in Groningen, houtlook (met houtnerf) kozijnen voor een karakteristieke boerderij in Friesland of antraciete kunststof kozijnen in Drenthe. We hebben al deze projecten al eens uitgevoerd en voegen graag uw woning toe aan ons portfolio. Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen met Kozijn Noord?

Correct monteren van kunststof kozijnen is erg belangrijk voor een zorgeloos gebruik. Onze vakmannen zorgen voor het vlekkeloos plaatsen en afwerken van uw nieuwe kunststof kozijnen. We monteren kunststof kozijnen volgens de richtlijnen van branche-organisatie VKG. Deze richtlijnen bestaat uit strenge eisen voor het gebruik van materialen, plaatsingsvoorschriften, afdichtingen, aansluitingen en veiligheid.

Soorten glas voor uw kunststof kozijn

Wij passen standaard HR++ dubbele isolerende beglazing toe. Dit is een hoog rendementsglas met een veel betere isolerende werking dan normaal dubbel glas. Bij HR++ glas is één van de twee ruiten voorzien van een onzichtbare laag metaalfolie dat een extra isolerende werking geeft. Het resultaat ziet u terug in een lagere energierekening. Naast HR++ isolerende beglazing bieden wij ook diverse soorten figuurglas, zonwerend glas, gematteerd glas, glas met roedeverdeling, glas in lood, glas met ingebouwde jaloezieën en HR++ gelaagde beglazing.

Aanvullende producten voor uw kunststof kozijnen

Wilt u de veelzijdigheid van kunststof kozijnen ervaren? Kies dan voor kunststof kozijnen met rolluiken of kunststof kozijnen met horren. Heeft u een ander aanvullend product nodig? Neem contact met ons op. We denken graag met u mee over een oplossing geschikt voor uw situatie.

Kunststof kozijnen nodig?

Bekijk al onze projecten

Volledige garantie voor 10 jaar

Wij bieden standaard een 10 jaar garantie op al onze producten. De garantie is inclusief onze betrouwbare en vakkundige service. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare investering in uw nieuwe kunststof kozijnen.

Betrouwbaar & vakkundig

Onze klanten omschrijven ons als betrouwbaar en vakkundig. We komen onze afspraken na en leveren een kwaliteitsproduct.

Dragen zorg voor elk project

We zorgen dat u geen omkijken heeft naar het project. We komen altijd persoonlijk langs, geven advies en denken mee met de beste oplossing voor uw project. Zo dragen we zorg voor elk project dat we mogen uitvoeren.

Start uw project

Vraag direct een offerte aan

Klaar om te starten met uw nieuwbouw- of verbouwplannen? Maak een afspraak met Kozijn Noord en we komen bij u langs voor een vrijblijvende offerte. Tot snel!

Menu