Vertrouwd & persoonlijk

Kozijn Noord

Bent u op zoek naar een persoonlijke en betrouwbare partij voor uw nieuwe kunststof kozijnen of voor een ander project? Wij zijn Kozijn Noord. Een begrip in de regio, met al meer dan 30 jaar ervaring met kozijnen. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat elk project nodig heeft. Schakelt u Kozijn Noord in voor uw project? Dan bent u gegarandeerd van een betrokken en persoonlijke service.

Ons team

Betrokken vakmannen

We zijn een begrip in de regio en klanten waarderen onze persoonlijke service. Bij ons kunt u er op vertrouwen dat onze vakmannen zorgvuldig omgaan met uw persoonlijke ruimte. U zo min mogelijk hinder laten ervaren van de werkzaamheden is bij ons een belangrijke kernwaarde. We snappen dat we in uw huis bezig zijn en hoe belangrijk het is dat we zorgvuldig te werk gaan. Onbezorgd en vertrouwd uw nieuwe kozijnen laten plaatsen, bij Kozijn Noord weten we hoe het werkt.

Ontzorgen van A tot Z

Door onze jarenlange ervaring ervaring hebben we veel verschillende soorten projecten uitgevoerd. Zo weten we precies wat elk project nodig heeft en ontzorgen we van A tot Z.

10 jaar garantie

We bieden 10 jaar garantie op onze producten. Dat is inclusief onze persoonlijke service. Zo weet u waar u aan toe bent. Voor nu en in de toekomst.

Persoonlijke service

Door ons kleinschalige karakter kunnen we een persoonlijke service bieden. We streven naar de beste service die we kunnen bieden. Mocht er toch eens iets mis gaan? We lossen het zo snel mogelijk voor u op.

Bekijk al onze projecten

Werkwijze

01

Offerte aanvragen & afspraak maken

Vraag een offerte bij ons aan. We nemen contact met u op om een afspraak te maken om langs te komen. Kozijnen zijn maatwerk, daarom komen we altijd persoonlijk langs om de situatie te bekijken.

02

Adviseren & inmeten

We komen langs om de situatie te bekijken en adviseren welke opties mogelijk zijn. U heeft de mogelijkheid om vragen te stellen en we meten direct in. Zo hoeft u niet vaker thuis te blijven dan nodig is.

03
Kunststof kozijnen Friesland Groningen Drenthe

Installatie

Na het adviseren en inmeten brengen we binnen twee weken de offerte uit. Na akkoord kunnen we installeren. We komen langs met ons eigen montageteam en zorgen voor zo min mogelijk hinder.

Een begrip in de regio

Klanten vertellen

2 houten dakkapels in kunststof laten zetten, netjes werk geleverd, ziet er strak uit, ook de binnenkant wordt afgewerkt en afgekit.
Kozijnen aan de voorkant van het huis zitten erin, afwerking komt in januari. Tot nu toe tevreden over de werkzaamheden. Jongens kwamen op tijd en werken hard door. Nou nog het eindresultaat
Menu