Zonnewerend & luchtdoorlatend

Raamdecoratie

Ook voor raamdecoratie bent u bij Kozijn Noord aan het juiste adres. Raamdecoratie leveren we onder andere in de vorm van screens en dubbele beglazing.

  1. Home
  2. Raamdecoratie

Screens

Screens voorkomen ongewenste lichtinval en zorgen voor extra privacy. De screens worden door onze monteurs eenvoudig gemonteerd op uw nieuwe kunststof kozijnen. Het zonlicht wat binnenkomt, wordt gefilterd door screens. Vanwege de “open” geweven structuur is de doorkijk van binnen naar buiten mogelijk. Ten opzichte van een regulier zonnescherm, hebben screens het voordeel niet windgevoelig te zijn. Hierdoor hoef je geen rekening te houden met het weer. In onze showroom bieden we diverse voorbeelden van mogelijke screens voor uw kunststof kozijn.

Ventilatieroosters

Zorg voor een gezond binnenklimaat met ventilatieroosters. Wij bieden een ruime keus aan ventilatieroosters voor elk raam, deur of kozijn. Kunststof kozijnen roosters worden geplaatst in het kozijn om zo de ruimte te kunnen ventileren. Neem voor meer informatie over ventilatieroosters contact met ons op.

Raamdecoratie nodig?

Bekijk al onze projecten

Volledige garantie voor 10 jaar

Wij bieden standaard een 10 jaar garantie op al onze producten. De garantie is inclusief onze betrouwbare en vakkundige service. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare investering in uw nieuwe kunststof kozijnen.

Betrouwbaar & vakkundig

Onze klanten omschrijven ons als betrouwbaar en vakkundig. We komen onze afspraken na en leveren een kwaliteitsproduct.

Dragen zorg voor elk project

We zorgen dat u geen omkijken heeft naar het project. We komen altijd persoonlijk langs, geven advies en denken mee met de beste oplossing voor uw project. Zo dragen we zorg voor elk project dat we mogen uitvoeren.

Start uw project

Vraag direct een offerte aan

Klaar om te starten met uw nieuwbouw- of verbouwplannen? Maak een afspraak met Kozijn Noord en we komen bij u langs voor een vrijblijvende offerte. Tot snel!

Menu