Buitenleven naar binnen

Kunststof Schuifpui

In één handomdraai verbindt u binnen met buiten en ervaart u de vrijheid die een kunststof schuifpui biedt. We bieden een ruim assortiment aan mogelijkheden. Met een kunststof schuifpui creëert u licht en ruimte in uw woning. Haal het buitenleven naar binnen!

  1. Home
  2. Schuifpuien

Kunststof schuifpui

Met een kunststof schuifpui zorgt u voor meer licht en ruimte in uw woonkamer. Zo trekt u automatisch de tuin bij uw binnenruimte. Onze schuifpuien zijn gemakkelijk te schuiven en veilig voor alle leeftijden. Door de ruime keuzemogelijkheden passen onze kunststof schuifdeuren in elke bouwstijl. En met de wind- en waterdichtheid van de pui hoeft u bij stormachtig weer zich geen zorgen te maken over tocht of lekkage.

Soorten schuifpuien

Hefschuifpuien worden geproduceerd als 2-delig (links of rechts schuivend), 3-delig (in het midden schuivend) of 4-delig element (vanuit het midden schuivend naar links en rechts). Wilt u graag advies over welke soort schuifpui geschikt is voor uw situatie? Neem contact met ons op. We adviseren u graag!

Schuifpui op maat

Kozijn Noord levert alleen maatwerk. Een schuifpui op maat is bij ons de standaard. Zoekt u een schuifpui van 3, 4 of 5 meter of wellicht nog groter? Vraag bij ons een offerte aan voor uw project.

Schuifpui of openslaande deuren?

Twijfelt u over de meest geschikte oplossing voor uw situatie? Neem contact met ons op voor advies. Of bekijk onze openslaande deuren.

Hor voor schuifpui

Wilt u een schuifpui laten plaatsen met een hor? U bent bij Kozijn Noord aan het juiste adres. Bekijk onze horsystemen voor meer informatie of neem contact met ons op.

Schuifpui laten plaatsen?

Bekijk al onze projecten

Volledige garantie voor 10 jaar

Wij bieden standaard een 10 jaar garantie op al onze producten. De garantie is inclusief onze betrouwbare en vakkundige service. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare investering in uw nieuwe kunststof kozijnen.

Betrouwbaar & vakkundig

Onze klanten omschrijven ons als betrouwbaar en vakkundig. We komen onze afspraken na en leveren een kwaliteitsproduct.

Dragen zorg voor elk project

We zorgen dat u geen omkijken heeft naar het project. We komen altijd persoonlijk langs, geven advies en denken mee met de beste oplossing voor uw project. Zo dragen we zorg voor elk project dat we mogen uitvoeren.

Start uw project

Vraag direct een offerte aan

Klaar om te starten met uw nieuwbouw- of verbouwplannen? Maak een afspraak met Kozijn Noord en we komen bij u langs voor een vrijblijvende offerte. Tot snel!

Menu