De voordeur is een echte blikvanger en moet dan ook helemaal passen bij u en uw huis. Bij de keuze van een voordeur gaat het echter om meer dan alleen design. Kou, tocht, geluidshinder en ongenode gasten moeten natuurlijk ook worden tegengehouden.

In het deurenprogramma van Kozijn Noord kunt u tal van kunststof voordeuren bekijken met alle soorten grepen en accessoires…uniek in de branche.

Openslaande tuindeuren zijn behalve mooi ook erg praktisch. In de zomer uw eetkamer moeiteloos uitbreiden met uw terras? Uw garage omtoveren tot kantoor of extra kamer? Tuindeuren maken het mogelijk.

Deurbeslag voordeur

Uw voordeur kunt u naar eigen smaak samenstellen met deurbeslag. Het basismateriaal van de gehele serie voordeurbeslag is van roestvrij staal, eventueel voorzien van een titanium kleurlaag. Het deurbeslag is goedgekeurd volgens SKG* (klasse I), de hoogste eis mogelijk voor kunststof buitendeuren.

Wij hebben diverse mogelijkheden voor uw voordeurbeslag, van klassiek tot modern. Kozijn Noord helpt u graag bij het maken van een passende keuze. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden.

Hoe bepalen we de prijs van uw kunststof voordeur?

De prijs van uw kunststof voordeur is afhankelijk van diverse factoren, zoals de kleur, het hang- en sluitwerk, onderdorpels, accessoires, etc. U kunt alle mogelijke kleuren en uitvoeringen bekijken in onze showroom in Tjerkgaast.

Indien u de exacte prijzen wilt weten van de kunststof voordeur van uw keuze, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Add Comment