Screens

Screens gaan ongewenste lichtinval tegen en voorkomen directe inkijk wanneer u dat wenst. Screens worden door onze vakbekwame monteurs eenvoudig op uw nieuwe kunststof kozijnen gemonteerd.

Vraag naar de mogelijkheden in de showroom.


Ventilatie-roosters

Een goede ventilatie is van essentieel belang voor een behaaglijk en gezond binnenklimaat. Niet voor niets een onderwerp wat hoog op de agenda staat van Vereniging Eigen Huis en diverse gezondheidsorganisaties. Bij ons kunt u terecht voor diverse ventilatieroosters voor uw raam, deur en kozijn.

Laat u adviseren over de verschillende ventilatieroosters in onze showroom.


Dubbele beglazing

Kozijn Noord past standaard HR++ dubbele isolerende beglazing toe. Hoog rendementsglas met een veel betere isolerende werking dan normaal dubbel glas. Bij HR++ glas is één van de twee ruiten namelijk voorzien van een onzichtbare laag metaalfolie die een extra isolerende werking geeft. Dat ziet u onmiddelijk terug in een lagere energierekening. Naast HR++ isolerende beglazing bieden wij ook diverse soorten figuurglas, zonwerend glas, gematteerd glas, glas met roedeverdeling, glas in lood, glas met ingebouwde jaloezieen en HR++ gelaagde beglazing ( in veel situaties verplicht ).

In onze showroom ziet u een glasheldere opstelling van de diverse soorten isolerende beglazing.

Hoe bepaalt u de kosten van dubbele beglazing?

De kosten voor isolerende beglazing varieert per m2. Des te meer isolatie u wilt, des te meer u betaalt per vierkante meter. Indien u de exacte kosten wilt weten kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij maken vervolgens met u een afspraak om de vrijblijvende offerte en de voorgestelde kosten te bespreken.

 

Add Comment