1010 Avenue of the MoonNew York, NY 10018 US
Mon-Sat 8:00 - 18:00Sunday Closed
Alles op een rijtje....

Showroom

Overweegt u nieuwe kozijnen, deuren, schuifpuien en/of dakkapel of zijn uw huidige aan vervanging toe? In onze showrooms vindt u onze uitgebreide collectie aan kunststof kozijnen, dakkapellen, schuifpuien, voordeuren, achterdeuren en openslaande deuren. Ontdek onze nieuwste innovaties en laat u inspireren!

Bent u op zoek naar een goed advies bij het maken van een keuze voor kunststof kozijnen, een nieuwe deur of veranda? KozijnNoord heeft alle materialen onder één dak. Of het gaat om een scherpe prijs, toepassing in modellen of hoogste isolatie. Wij brengen alle mogelijkheden bij elkaar en dat maakt ons bijzonder. Maak een afspraak voor advies op maat door het formulier op deze pagina in te vullen. U bent niet standaard en wij zijn dat ook niet.

Wij hebben door onze jarenlange ervaring in ons vak uitstekende productkennis en geven u graag advies. In onze showroom in Tjerkgaast kunt u rustig rondkijken en inspiratie op doen. Wij beschikken over een ruim opgezette showroom met een groot aanbod kozijnen. In onze showroom bieden wij u de meest gangbare tot de uiterst uiteenlopende materialen aan. Hierdoor hebben wij altijd wat u zoekt!

Hieronder krijgt u een indruk van onze showroom.

Meer informatie?

Is uw interesse gewekt?

Veilig en duurzaam