Veiligheid & privacy

Rolluiken

Overweegt u rolluiken voor uw kunststof kozijnen? Ervaar de vele voordelen van rolluiken, zoals de verduisterende, geluidswerende en isolerende werking. Door de extra laag tussen de rolluiken en het raam blijft warmte ’s zomers buiten en ’s winters de warmte binnen.

  1. Home
  2. Rolluiken

Rolluik laten plaatsen

Rolluiken inclusief montage nodig? Kozijn Noord zorgt in Noord-Nederland voor de vakkundige plaatsing van rolluiken. We plaatsen rolluiken van hoogwaardige kwaliteit en bieden een ruim assortiment aan keuzes aan kleuren, materialen en afmetingen. Voor een vakkundige plaatsing van uw rolluiken besteedt u uw project uit aan Kozijn Noord.

Voordelen rolluik

  • De isolerende werking: warmte wordt buiten huis gehouden met rolluiken. Dat komt door de volledige afsluiting van uw raam, waardoor geen enkele zonnestraal door het raam kan schijnen. Door de isolerende laag tussen het rolluik en het raam blijft de lucht koel of juist warm. ‘S Winters zorgen rolluiken voor een extra tussenlaag tussen uw warme huis en de koude buitenlucht.
  • Verduisterende werking: op zoek naar een mogelijkheid om uw slaapkamer te verduisteren? Rolluiken zorgen voor het afsluiten van uw raam, waardoor ze beter afsluiten dan gordijnen. Door een donkere slaapkamer, wordt uw slaap verbeterd.
  • Inbraakwerend: rolluiken hebben ook als voordeel inbraakwerend te zijn, dit doordat het raamvenster volledig wordt afgesloten met een rolluik.

Rolluiken dakkapel

Bij Kozijn Noord is het mogelijk uw nieuwe dakkapel uit te laten rusten met rolluiken. Of heeft u een dakraam waarbij u de voordelen van rolluiken van wilt profiteren? Het is zelfs mogelijk om rolluiken met hor te laten plaatsen. Wat uw wens ook is, Kozijn Noord maakt rolluiken op maat en zorgt voor een vakkundige plaatsing. Ook voor het repareren van uw rolluiken bent u bij Kozijn Noord aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijke toepassingen van rolluiken voor uw woning!

Rolluiken laten plaatsen?

Bekijk al onze projecten

Volledige garantie voor 10 jaar

Wij bieden standaard een 10 jaar garantie op al onze producten. De garantie is inclusief onze betrouwbare en vakkundige service. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare investering in uw nieuwe kunststof kozijnen.

Betrouwbaar & vakkundig

Onze klanten omschrijven ons als betrouwbaar en vakkundig. We komen onze afspraken na en leveren een kwaliteitsproduct.

Dragen zorg voor elk project

We zorgen dat u geen omkijken heeft naar het project. We komen altijd persoonlijk langs, geven advies en denken mee met de beste oplossing voor uw project. Zo dragen we zorg voor elk project dat we mogen uitvoeren.

Start uw project

Vraag direct een offerte aan

Klaar om te starten met uw nieuwbouw- of verbouwplannen? Maak een afspraak met Kozijn Noord en we komen bij u langs voor een vrijblijvende offerte. Tot snel!

Menu